PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jonathan Reis hoorde al een maand niets meer van PSV

Jonathan Reis is herstellende van een zware knieblessure en het is de vraag of hij ooit nog terug kan keren op het hoogste niveau. De spits van PSV moet bij een terugkeer mogelijk denken aan een nieuwe club, want uit Eindhoven hoort hij niets.

“Het laatste contact met PSV dateert van ruim een maand geleden”, zegt Renato Moura, zaakwaarnemer van de Braziliaan, in gesprek met De Telegraaf. “Het contract van Jonathan bij PSV loopt op 30 juni af.” PSV sprak eerder de intentie uit om het contract van de aanvaller te verlengen, maar lijkt geen haast te hebben.

De Eindhovenaren lieten de optie om het huidige contract met drie jaar te verlengen lopen, toch denkt PSV-trainer Fred Rutten nog steeds aan een terugkeer van de talentvolle voorhoedespeler. “Ik heb nog contact met Jonathan gehad. Hij wil graag terugkeren bij PSV. Alleen moeten we bekijken via welke constructie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.