PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jagos Vukovic per direct naar Roda JC

Jagos Vukovic is vanaf komend seizoen te bewonderen in het shirt van Roda JC. Na de eerste training van het seizoen kreeg de geboren Serviër te horen dat PSV en Roda JC een akkoord hadden bereikt over de verhuur van de verdediger.

“Voor mij is het belangrijk dat ik wekelijks aan voetballen toekom”, legt Vukovic zijn keuze om een jaar bij PSV te vertrekken uit in het Algemeen Dagblad. “Ik ga ervan uit dat ik maandag de eerste training van Roda JC meemaak.”

“Ik kon ook naar een Belgische club, al heb ik niet van mijn zaakwaarnemer gehoord om welke ploeg het exact ging. Ik denk dat Roda en de Nederlandse competitie voor mij een betere keuze is. Ik heb met trainer Harm van Veldhoven gepraat en voor hem ben ik straks centraal achterin zijn eerste optie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.