PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Engelaar heeft het gehad met directie PSV

Orlando Engelaar heeft het even gehad met de directie van PSV. De aanvoerder van de Eindhovenaren hekelt het feit dat algemeen directeur Tiny Sanders en technisch manager Marcel Brands na vorig seizoen te makkelijk de selectie een gebrek aan passie en beleving heeft verweten.

Dat de club Engelaar graag ziet vertrekken omdat hij de PSV’er is met het hoogste salaris, kan hij nog wel respecteren. Dat de directie uitsprak dat de voetballers te weinig passie en beleving toonden daarentegen niet. “Er is ons nooit iets gezegd”, zegt de Rotterdammer in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Nu komt het verwijt achteraf en dat is wel erg makkelijk. Het komt over als een verhaal dat de fans graag willen horen.”

Engelaar noemt de uitspraken van de PSV directie dan ook onverstandig. “In diezelfde persconferentie heeft de directie aangegeven dat zij de kloof tussen de selectie en de supporters wil verkleinen. Maar door zoiets te zeggen, maak je de fans alleen maar boos op de spelers en maak je die kloof dus juist groter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.