Rutten: ‘PSV moet groot blijven denken’

Als PSV in de toekomst wil meetellen in Europa, dan heeft de Eindhovense club een groter voetbalstadion nodig. Dat zegt hoofdtrainer Fred Rutten woensdag in een interview in AD Sportwereld. “Je moet ambities hebben. PSV moet wel groot blijven denken, plannen maken voor de toekomst”, aldus Rutten.

De trainer wijst op FC Twente. “Zeker als je ziet dat FC Twente nu wil groeien naar een stadion met 40.000 plaatsen. Als je alleen heel economisch verantwoord op de winkel blijft passen, dan kom je er niet. Je moet je blijven ontwikkelen.”

Rutten laat zich in het vraaggesprek niet uit over het reddingsplan voor PSV, waarbij de gemeente de grond onder het stadion koopt. “Ik snak vooral naar het moment waarop de selectie van PSV compleet is.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer