PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hiddink in gesprek met Internazionale’

Cees van den Nieuwenhuizen, zaakwaarnemer van Guus Hiddink, zou in een gesprek met The Sun hebben aangegeven dat de oud-trainer van PSV open zou staan voor een dienstverband bij de Nerazurri.

Zoals bekend is Internazionale op zoek naar een nieuwe manager aangezien Leonardo in de nadrukkelijke belangstelling staat als technisch directeur bij Paris Saint Germain. Omdat de weg van André Villas-Boas naar Chelsea na zijn ontslag bij FC Porto open ligt, lijkt Hiddink niet langer op Engelse belangstelling te hoeven rekenen.

Cees van den Nieuwenhuizen zou hebben gezegd dat hij sowieso tot 2012, waarin Hiddink actief hoopt te zijn met Turkije op het EK, vastligt bij de Turken. Maar als Inter tussentijds tot een overeenstemming komt met de Turkse voetbalbond zou hij zeker openstaan voor onderhandelingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.