PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘RKC rekent op PSV’er Jeroen Zoet’

RKC Waalwijk verwacht komend seizoen te beschikken over doelman Jeroen Zoet, die bij PSV op huurbasis mag vertrekken. De promovendus hoopt de goalie voor een jaar over te nemen van de club uit Eindhoven.

De club uit Waalwijk rekent inmiddels op de komst van Zoet. “Maar het verlossende woord moet nog komen”, meldt men in het Algemeen Dagblad. Voorwaarde is dat de jeugdinternational zijn contract bij PSV verlengt.

Zoet mag vertrekken om ervaring op te doen als eerste doelman, als extra goalie voor de selectie heeft PSV Khalid Sinouh inmiddels onder contract staan. Naast RKC Waalwijk zijn er overigens nog meer ploegen met interesse voor de twintigjarige doelman, ook Excelsior, Willem II, Sparta Rotterdam en FC Den Bosch hebben interesse getoond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.