PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Danko Lazovic bewerkt met stroomstootwapen

De Servische aanvaller Danko Lazovic is zaterdag na afloop van het uitduel van zijn club Zenit Sint-Petersburg in Nizjni Novgorod door een politieagent bewerkt met een stroomstootwapen. Dat heeft zijn Russische werkgever gemeld.

Het incident vond plaats na het door Zenit met 2-0 gewonnen duel tegen Volga Nizjni. Lazovic, eerder actief voor Feyenoord, Vitesse en PSV, wilde de meegereisde supporters bedanken. ,,Op dat moment werd ik in de rug aangevallen door een agent met een stroomstootwapen”, verklaarde de topscorer van de Russische voetbalcompetitie op de site van zijn club. ,,In Rusland kan blijkbaar alles.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.