VIDEO: ‘Heineken The Date’

Bierbrouwer Heineken heeft weer een nieuw filmpje op de markt gebracht. Dit keer ‘The Date’. Dit filmpje is het vervolg op een eerdere genaamd ‘The Entrance’. The Entrance werd door 900.000 Facebook-fans bekeken en door 5 miljoen mensen op YouTube, aldus Heineken. Een groot succes dus.

The Date werd gedraaid in Le Meridien Hotel in Piccadilly, Londenn, en de Rivoli Ballroom in Londens suburb Lewisham.

Waar bij ‘The Entrance’ nog de muziek werd gebruikt van The Asteroids Galaxy Tour. Is bij de ‘The Date’ gekozen voor ‘Jaan Pehechaan Ho’, Geschreven en gezongen door Mohammed Rafie.

Het idee achter deze reclame is dat iedere Heineken drinker in principe een held is (en andersom vice versa). Het filmpje is gesponsord door heineken en werd gemaakt door een Amsterdams reclamebureau!

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer