PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijg concurrentie van Sunderland in strijd om Won Ji’

Tegenover persbureau Yonhap News Agency liet PSV-target Dong-Won Ji weten nog geen beslissing te hebben genomen over een overgang naar PSV of Sunderland. “We zijn nog in onderhandeling met de clubs. Zelf wil ik het liefst voor het best mogelijke elftal uitkomen, waar ik voldoende kans op speeltijd heb.” Beide clubs hebben voor- en nadelen, aldus Yi. ‘Eindhoven is een topclub, die vaak kampioen wordt. Maar ik hoor dat het niveau van de Eredivisie niet meer zo goed is als vroeger. Sunderland is daarentegen een middenmoter en heeft dus veel wijzigingen in de selectie. Maar ze spelen wel op allerhoogste niveau, de Premier League.’

Volgens Yonhap zou Marcel Brands afgelopen weekend zelf in Korea zijn geweest om Yi te bekijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.