‘PSV moet ruim drie miljoen snijden in salarissen’

PSV moet in de komende periode flink snijden in de spelerssalarissen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag.

Volgens de krant, die zich beroept op stukken die dinsdagavond tijdens de commissievergadering van de gemeenteraad behandeld worden, dient PSV op termijn 3,3 miljoen euro minder aan spelerssalarissen uit te geven. De gemeente Eindhoven vergadert dinsdag over een lening van een kleine vijftig miljoen euro aan de club.

PSV gaf afgelopen seizoen in totaal 22,9 miljoen euro uit aan spelerssalarissen. Dit bedrag moet op termijn teruggeschroefd worden tot 19.6 miljoen. De eerste stap die PSV moet zetten is een besparing van ongeveer 2,7 miljoen euro. Dit moet dit jaar gerealiseerd worden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer