PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Transfer Koevermans naar Birmingham onzeker geworden’

Niets leek een transfer van Danny Koevermans naar Birmingham City nog in de weg te staan. De overgang was al in kannen en kruiken, toen trainer Alex McLeish zondag zonder pardon besloot om op te stappen.

Voorzitter Peter Pannu kon zijn ogen niet geloven toen hij de e-mail van McLeish las. “Ik had al drie spelers van zijn keuze vastgelegd”, zegt Pannu, doelend op Marlon King, Chris Burke en Morgaro Gomis. “En terwijl ik met Danny Koevermans net de vierde heb veiliggesteld, krijg ik een e-mail waarin McLeish zegt te vertrekken.”

“We hebben ruim 45 miljoen euro besteed, McLeish op alle mogelijke manieren ondersteund en wat we krijgen is degradatie en nu dit. Ongelooflijk”, aldus een woedende preses van Birmingham City.

De 32-jarige ‘Koef’ is bij PSV in het bezit van een aflopend contract. De aanvaller gaf in een eerder stadium al aan graag naar het buitenland te willen vertrekken.

Mocht de transfer geen doorging vinden, dan mogen misschien FC Groningen en sc Heerenveen nog hopen op de goalgetter. Een en ander zal ongetwijfeld worden vervolgd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.