PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV helemaal niet bezig met Assaidi’

Oussama Assaidi wordt al enige tijd in verband gebracht met PSV, dat in de buitenspeler van sc Heerenveen een ideale vervanger van Balázs Dzsudzsák zou zien. Technisch manager Marcel Brands weet echter van niets.

“Ik heb nog niet met hem of Heerenveen gesproken”, zegt Brands in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Blijkbaar wil iemand hem graag bij PSV hebben. Er is nog geen enkele optie serieus besproken binnen PSV.”

Assaidi wordt over het algemeen gezien als potentieel transfertarget voor PSV, gezien de woorden van Brands lijkt het echter niet voor de hand liggend dat de Marokkaan snel een contract zal tekenen in Eindhoven. In Friesland heeft Assaidi nog een contract tot de zomer van 2013. Eerder werd bekend dat er ook interesse uit het buitenland is, in januari stuurde het Duitse VfB Stuttgart scouts om de flankspeler te bekijken.

In gesprek met Voetbal International liet Assaidi zich al uit over een mogelijke overstap naar PSV. “Als het echt concreet wordt, is PSV de juiste stap voor mij. Dat is reëel na anderhalf seizoen bij Heerenveen. Ik weet als geen ander wat ik zelf kan en heb altijd geweten dat ik de top kan halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.