PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dzsudzsak wordt op 3 juli verwacht bij Anzhi’

Het lijkt erop dat Balazs Dzsudzsak volgend seizoen niet meer te bewonderen zal zijn in het shirt van PSV. Nadat Anzhi Makhachkala zich eerder deze week al officieel meldde bij de Eindhovense club voor de aanvaller, heeft coach Gadzhi Gadzhiev van de Russische club de verwachting uitgesproken dat de Hongaar zich op 3 juli zal voegen bij de selectie van zijn ploeg. Dit meldt VI.

De 65-jarige coach is overtuigd van de komst van de sterkhouder van PSV. “We hebben een contract afgesloten met Dzsudzsák”, liet Gadzhiev weten aan Sport-Express. “Ik ga niet in op de details van de overeenkomst. Ik weet alleen dat het gaat om een meerjarig contract.”

De Russische oefenmeester geeft al aan contact te hebben gehad met de international van Hongarije.”Ik heb met hem vooral gesproken over voetbal. We verwachten dat hij op 3 juli aansluit bij de groep in Oostenrijk, waar we een trainingskamp beleggen tijdens de zomerstop.”

Naar verluidt zou Anzhi bereid zijn om ruim veertien miljoen euro op tafel te leggen voor de aanvaller met de fraaie trap, die bij PSV nog in het bezit is van een contract tot medio 2015.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.