PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Danny Koevermans kan naar Birmingham City’

Danny Koevermans kan zijn loopbaan vervolgen in Engeland. De spits is deze zomer transfervrij en het gedegradeerde Birmingham City ziet in de fysiek sterke spits de ideale versterking voor de selectie van komend seizoen.

Een bestuursdelegatie van Birmingham City bespreekt dit weekeinde de mogelijkheid om Koevermans voor enkele seizoenen vast te leggen, meldt De Telegraaf. De Engelse club, afgelopen seizoen naast degradant ook winnaar van de League Cup, wil binnen een jaar terugkeren in de Premier League en de Chinese eigenaren maken daarvoor enkele miljoenen vrij.

De 32-jarige Koevermans, viervoudig international, is in het bezit van een aflopend contract in Eindhoven, Birmingham City kan zich dan ook vooral op een goed salaris richten. De voormalig aanvaller van Sparta Rotterdam en AZ had in een eerder stadium al aangegeven naar het buitenland te willen trekken, onder meer door het teleurstellende vierde seizoen in Eindhoven, waar hij slechts veertien competitiewedstrijden in actie kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.