PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FC Eindhoven legt Theo Lucius vast

Theo Lucius gaat voetballen bij FC Eindhoven. Dat liet de voetballer uit Heeswijk weten aan het Brabants Dagblad.

Hij gaat op amateurbasis aan de slag bij de Eindhovense eerstedivisionist. Lucius moet eerst nog revalideren van de liesblessure waarmee hij al enige tijd kampt. “Ernest Faber, de trainer van Eindhoven, is een goede vriend van me. We hebben samengespeeld bij PSV. Hij vroeg me of ik bij Eindhoven wilde komen voetballen.” Lucius speelde afgelopen seizoen bij FC Den Bosch, waarmee hij niet tot overeenstemming kon komen over zijn rol voor komend seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.