‘PSV en AZ zijn het eens over Stijn Schaars’

PSV en AZ zijn het in grote lijnen eens over de transfervoorwaarden van middenvelder Stijn Schaars. De 27-jarige aanvoerder van AZ wordt de eerste zomer aankoop van PSV. Schaars zou al akkoord zijn met PSV over de voorwaarden van zijn contract.

Schaars staat al sinds 2005 onder contract bij AZ toen hij overkwam van Vitesse. In Alkmaar groeide hij uit tot aanvoerder en zelfs international. Onder leiding van Louis van Gaal werd in 2009 zelfs de landstitel gewonnen. Schaars beschikt bij AZ nog over een contract tot en met 2012 en gaf eerder te kennen deze niet te zullen verlengen.

Naast Schaars hoopt PSV deze week nog om de tafel te gaan met Georginio Wijnaldum. Het talent is inmiddels teruggekeerd van de oefentrip met het Nederlands elftal in Zuid-Amerika. De Eindhovenaren hebben toestemming gekregen van Feyenoord om een oriënterend gesprek te houden. Wijnaldum zou zes tot zeven miljoen moeten kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.