PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV meldt zich voor Kolbeinn Sigthorsson

Naast Stijn Schaars heeft PSV bij AZ ook geinformeerd naar de mogelijkheid om Kolbeinn Sigthórsson over te nemen. Nadat de spits bekend maakte dat hij zelf een voorkeur heeft voor Ajax, kwamen de Eindhovenaren niet meer in actie.

“Sigthórsson heeft aangegeven dat Ajax zijn eerste keus is. Daarop hebben wij niets meer ondernomen”, zegt Marcel Brands, technisch directeur van PSV, in de Telegraaf. Een transfer van de IJslander naar Ajax lijkt momenteel echter ver weg. AZ heeft de regerend landskampioen duidelijk gemaakt dat men niet wil onderhandelen over een prijs onder de vijf miljoen euro, de Amsterdammers vinden dat bedrag echter te gortig.

PSV wacht de ontwikkelingen rondom Sigthórsson rustig af, dat doet het niet bij Stijn Schaars. “We hebben wel naar beide
spelers, Schaars en Sigthórsson, geïnformeerd. We weten wat AZ verlangt. Maar we gaan nu eerst kijken of we er met Stijn Schaars zelf kunnen uitkomen.” De Brabantse club wil na terugkeer van het Nederlands elftal uit Zuid-Amerika zo snel mogelijk met de middenvelder om tafel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.