PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Alleen keuring kan Dzsudzsak nog scheiden van Anzhi’

De kans is heel aannemelijk dat Balázs Dzsudzsák binnenkort plaatsneemt in een kleedkamer met Roberto Carlos. Volgens Sport-Express staat alleen de medische keuring een overstap van de PSV-aanvaller naar Anzhi Makhachkala nog in de weg.

Eerder liet de Hongaar al doorschemeren positief te zijn over de Russische competitie en een mogelijke transfer naar Anzhi. “De spelers leven in Moskou en reizen van daaruit per vliegtuig naar wedstrijden. Het is een goed elftal met veel ambitie,” aldus Dzsudzsák.

Dat zijn nieuwe werkgever ambitie heeft blijkt wel uit de eerdere transfers die de club deed. Zo werden enkele maanden geleden Roberto Carlos en Mbark Boussoufa nog aan het publiek gepresenteerd. Ook na de komst van de PSV-aanvaller is eigenaar Suleyman Kerimov nog niet uitgeshopt, deze zomer wil de zakenman nog 30 miljoen uitgeven.

Voor Balázs Dzsudzsák is het een einde van een succesvolle periode bij PSV Eindhoven. Uiteindelijk kwam de linksbuiten tot vier seizoenen bij de topclub, daarin kwam hij tot 43 goals in 127 wedstrijden en tientallen assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.