PSV gaat weer zaken doen met Vlado Lemic

Zaakwaarnemer Vlado Lemic werd enkele jaren geleden buiten de deur gezet bij PSV, door toenmalig algemeen directeur Jan Reker. Marcel Brands doet echter gewoon weer zaken met de voormalig voetballer.

“Ik heb altijd op goede voet met Lemic gestaan”, zegt Brands tegenover het Algemeen Dagblad. “Sinds mijn komst naar PSV heb ik die banden nog eens aangehaald. Ik heb begrepen dat de problemen vooral op het persoonlijke vlak lagen.”

Lemic heeft de Eindhovense club afgelopen zomer zelfs geholpen met de transfer van verdediger Carlos Salcido, die de overstap maakte naar het Engelse Fulham. De zaakwaarnemer was onder meer verantwoordelijk voor de komst van doelman Gomes naar PSV, problemen tussen de club en de Braziliaan zorgden uiteindelijk voor een ‘breuk’ tussen Reker en Lemic.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.