Orlando Engelaar mag vertrekken bij PSV

Technisch manager Marcel Brands heeft contact opgenomen met het management van Orlando Engelaar en deze mede gedeeld dat de middenvelder komende zomer mag vertrekken uit Eindhoven. Engelaar staat nog een seizoen onder contract bij PSV en heeft zelf al toegegeven wellicht naar het buitenland te willen.

PSV is momenteel druk bezig met de invulling van de selectie voor het komende seizoen en met Stijn Schaars heeft de club een opvolger van de mogelijk vertrekkende Engelaar al bijna binnen. Brands heeft dan ook de goede hoop de transfer snel af te ronden. “Ik zie in de onderhandelingen tussen PSV en AZ geen struikelblokken meer.”

Naast Engelaar staat ook Francisco ‘Maza’ Rodriguez op de nominatie om te vertrekken. De Mexicaanse verdediger heeft sinds zijn komst naar Eindhoven geen beste indruk achter gelaten en zou open staan voor een terugkeer naar zijn geboorteland. Chivas Guadelajara zou hierbij de belangrijkste gegadigde zijn.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer