PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

NAC contracteert Mike Zonneveld

Mike Zonneveld keert definitief terug bij NAC Breda. De 30-jarige voetballer heeft met de clubleiding overeenstemming bereikt over een contract voor twee jaar. Dat maakte NAC dinsdag op de website bekend.

Zonneveld speelde eerder tussen 2004 en 2007 voor NAC. In 55 wedstrijden kwam hij tot 11 doelpunten. De multifunctionele middenvelder, die ook achterin uit de voeten kan, speelde daarna voor PSV, FC Groningen en op Cyprus bij AEL Limassol. Zonneveld traint sinds begin vorige maand al mee bij NAC om zijn conditie op peil te houden. De club uit Breda neemt de linkspoot nu over van AEL Limassol.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.