PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV meldt zich officieel voor Georginio Wijnaldum

Het Algemeen Dagblad weet vandaag te melden dat PSV zich officieel bij Feyenoord heeft gemeld voor Georginio Wijnaldum. De Rotterdammers willen graag de beste spelers behouden, maar zullen bij een lucratief bod een transfer overwegen. PSV wil de hoofdmacht voor komend seizoen flink onder handen nemen en zien voor Wijnaldum een belangrijke rol weggelegd. Het contract van Wijnaldum bij de Rotterdammers loopt volgend seizoen af, maar desondanks zullen de Eindhovenaren de hoofdprijs moeten betalen. Afgelopen seizoen kwam de twintigjarige Wijnaldum tot veertien competitiedoelpunten voor Feyenoord

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.