‘PSV weet niets van interesse in Isaksson’

Galatasaray zou PSV van doelman Andreas Isaksson verlossen, maar de Eindhovense club zegt niets te weten van de belangstelling uit Turkije.

Volgens het Zweedse Aftonbladet zou Isaksson zelfs al in Istanbul zijn om te onderhandelen over zijn salaris à 1,7 miljoen euro. Technisch manager Marcel Brands heeft in een reactie aan het Eindhovens Dagblad laten weten niet op de hoogte te zijn van de interesse van Galatasaray.

PSV wil naar verluidt van Isaksson af. De Zweedse goalie kwam drie jaar geleden als opvolger van Heurelho Gomes naar Brabant, maar kon de verwachtingen nooit waarmaken. Diezelfde Gomes is nu weer in beeld om onder de lat terug te keren.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer