Van Nistelrooy blij met nieuwe club Malaga

Ruud Van Nistelrooy keert terug naar de Primera Division. De Nederlandse spits gaat aan de slag bij Malaga.

“Ik ben erg blij. Dit is een goed project, ik kan niet wachten”, vertelde Van Nistelrooy. De 34-jarige spits tekende een contract voor één seizoen. Op basis van het aantal gespeelde wedstrijden kan er nog een jaar aan worden toegevoegd.

Van Nistelrooy, die overkomt van Hamburg, is naar eigen zeggen vooral op zoek naar stabiliteit. “Ik heb voor grote clubs gespeeld en de kleedkamer met de beste spelers ter wereld gedeeld. Maar stabiliteit is voor een voetballer heel belangrijk. Dit is mijn eerste dag in Málaga en ik verheug me enorm op mijn nieuwe avontuur

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.