PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Isaksson bijna rond met Galatasaray’

Andreas Isaksson staat voor een vertrek bij PSV. Galatasaray heeft zich in Eindhoven gemeld voor de doelman en de transfer is volgens verschillende Turkse en Zweedse media bijna rond.

De 29-jarige Isaksson moet bij Galatasaray het keepersprobleem waarmee de club al enige tijd kampt oplossen. De Zweedse international zou zelf al een akkoord bereikt hebben met de Turkse grootmacht over een meerjarig contract waarbij hij 1,7 miljoen euro per jaar zal gaan verdienen.

Inmiddels verlopen ook de onderhandelingen tussen Galatasaray en PSV soepel. Fatih Terim, de nieuwe coach van de Turken, heeft inmiddels bevestigd dat Isaksson de belangrijkste kandidaat is om de nieuwe keeper te worden van Galatasaray.

PSV heeft Isaksson reeds laten weten dat hij mag vertrekken. De Zweed slaagde er in de afgelopen drie seizoenen niet in de steunpilaar te worden die de Nederlandse club in hem zag toen zij hem overnamen van Manchester City en wordt door coach Fred Rutten niet langer gezien als de ideale doelman.

Bij een vertrek van Isaksson hoopt PSV zo snel mogelijk oud-speler Gomes terug te halen om de plaats onder de lat in te nemen. De Braziliaan staat onder contract bij Tottenham Hotspur, maar mag vanwege enkele grote fouten vertrekken. Gomes heeft reeds laten weten wel oren te hebben naar een terugkeer bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.