PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hiddink gaat niets doen voor PSV’

Ondanks het naderende EK-kwalificatieduel met België krijgt Guus Hiddink een hoop afwijkende vragen voor zijn kiezen. Op de afsluitende persconferentie moest de bondscoach van Turkije veelvuldig ingaan op zijn eigen toekomstbeeld.

Hiddink is de voorbije maanden met allerlei functies in verband gebracht. Zowel Ajax als PSV willen graag gebruik maken van zijn ruimschootse kennis, maar de meest hardnekkige geruchten hebben betrekking op Chelsea. De Nederlander moet op Stamford Bridge de opvolger worden van de onlangs ontslagen Carlo Ancelotti. In het voorjaar van 2009 stond Hiddink ook al aan het roer bij Chelsea.

“Er zijn een hoop geruchten en speculaties, maar de waarheid is dat geen enkele andere partij toenadering heeft gezocht, ook Chelsea niet”, reageerde Hiddink donderdag op de geruchten. “Een andere functie dan bondscoach van Turkije is niet aan de orde. Er speelt nu helemaal niets. De teamprestatie van het Turkse team is momenteel veel belangrijker dan mijn toekomst.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.