PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik Pieters staat open voor buitenlandse transfer

In het blad NUsport laat Erik Pieters doorschemeren wel open te staan voor een transfer naar het buitenland, mocht die gelegenheid zich voordoen. “Ik hunker enorm naar de Champions League. Dat toernooi geeft een club iets extra’s. Het brengt je dichter bij het niveau van het Nederlands elftal. Uit Engeland is er interesse geweest. Ik moet afwachten wat er op mijn pad komt, ben het afgelopen jaar flink gegroeid. Ik denk dat ik de stap nu wel aan zou kunnen.”

“Ik wil mijn plaats in de selectie van Oranje niet kwijt. Er ligt een kans om vaste basisspeler te worden op een eindtoernooi. Dat is mijn doel. Maar dan moet ik me blijven ontwikkelen. De interlands tegen Brazilie en Uruguay komen als geroepen. Daarna kijk ik wel verder.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.