PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dzsudzsak staat open voor transfer naar Rusland

Balázs Dzsudzsák staat in de belangstelling van Anzhi Makhachkala. De aanvaller van PSV staat open voor de nummer vier en het Russische geld dat de club te bieden heeft.

De aanvaller zou zelfs al akkoord zijn gegaan met een aanbieding van Anzhi, dat nog wel tot overeenstemming moet komen met PSV. “Veel mensen kijken er vreemd van op, maar het is niet het einde van de wereld”, zegt hij in Hongaarse media.

Makhachkala ligt vlak bij de grens met Georgië. “De spelers leven in Moskou en reizen van daaruit per vliegtuig naar thuis- en uitwedstrijden”, weet Dzsudzsák. “Het is een zeer sterk team met grootse plannen. Ik weet dat Anzhi een bod heeft gedaan, de onderhandelingen zijn nog gaande.”

“Maar voorlopig wil ik me alleen bezig houden met het nationale elftal. Dat is voor nu het enige dat belangrijk is. Pas daarna zal ik een beslissing gaan nemen over mijn toekomst”, zo besluit de sterkhouder, die in Eindhoven nog tot medio 2015 onder contract staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.