‘PSV meldt zich officieel voor Georginio Wijnaldum’

Georginio Wijnaldum staat hoog op het lijstje van PSV. De Eindhovenaren hebben zich reeds bij Feyenoord gemeld voor de aanvallende middenvelder, die nog een contract voor één jaar heeft in Rotterdam.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, bevestigde maandag in Barend & Barend dat er zich een Nederlandse club heeft gemeld voor Wijnaldum. De naam van deze club wilde hij echter niet noemen, maar: “FC Twente heeft zich in ieder geval niet gemeld. PSV? Daar ga ik niets over zeggen.”

De kans dat Wijnaldum daadwerkelijk naar PSV vertrekt lijkt overigens klein. Volgens enkele media verlangt Feyenoord liefst zeven miljoen euro voor de dribbelaar, een bedrag dat PSV door de financiële problemen van de club niet kan ophoesten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer