‘Anzhi Makhachkala richt pijlen op Balasz Dzsudzsak’

Anzhi Makhachkala heeft nog altijd een oogje op PSV-aanvaller Balázs Dzsudzsák. De Russische club hoopt de Hongaar deze zomer over te nemen van de Eindhovenaren.

De belangstelling voor Dzsudzsák van Anzhi is niet nieuw. Enkele weken terug werd de Hongaar voor het eerst in verband gebracht met de Russische club. Sindsdien is er regelmatig contact geweest tussen beide partijen, melden diverse media in het land.

Zaakwaarnemer Jozsef Vorosbaranyi ontkent in gesprek met Nemzeti Sport de interesse van Anzhi niet, tevens wil hij geen uitlatingen doen over de stand van zaken. De Hongaars international staat bij PSV nog onder contract tot de zomer van 2015. Dzsudzsák gaf eerder al aan een stap hogerop niet direct uit te sluiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.