PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PVV-Kamerlid tegen steun gemeente aan PSV

Tweede Kamerlid Elissen van de PVV keert zich in schriftelijke vragen tegen de lening van de gemeente Eindhoven van 48 miljoen euro aan PSV. Elissen vindt dat de gemeente begint aan een financieel avontuur waar veel risico’s aan kleven.

Het PVV-Kamerlid noemt de lening aan PSV verkapte staatssteun voor de voetbalclub. De gemeente Eindhoven zou op oneigenlijke wijze concurreren met commerciële geldverstrekkers die de voetbalclub ook uit de brand kunnen helpen.

Elissen vraagt minister minister Donner van Binnenlandse Zaken maatregelen te nemen tegen de steun van de gemeente aan PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.