PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben meldt zich vandaag al bij Oranje

Bondscoach Bert van Marwijk zou vrijdag met veertien spelers trainen, de andere acht geselecteerde voetballers zouden maandag aansluiten. Arjen Robben heeft zich echter al gemeld en traint alvast een keer mee in Nederland.

De voorhoedespeler van Bayern München zou zich maandag op Schiphol melden, vanaf daar reist de selectie van Van Marwijk naar Zuid-Amerika, waar twee oefenwedstrijden op het programma staan. Robben wilde echter een extra training meemaken en heeft het besluit genomen vrijdag in Hoenderloo met het Nederlands elftal mee te trainen.

Robben maakte pas na de winterstop zijn rentree bij Bayern München, dat zonder de sterspeler de kansen op de landstitel al nagenoeg had verspeeld.Van Marwijk gunde de 52-voudig international vervolgens rust voor de interlands van dit kalenderjaar tegen Oostenrijk en Hongarije.

Van Marwijk is met een deel van de selectie in voorbereiding op vriendschappelijke interlands tegen Brazilië (4 juni) en Uruguay (8 juni), landen die het op het WK 2010 uitschakelde. Na de oefentrip begint voor de internationals de vakantie, die loopt tot het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.