‘Vennegoor mag alweer vertrekken bij Rapid Wien’

Het avontuur van Jan Vennegoor of Hesselink in Oostenrijk is mogelijk al na één seizoen voorbij. De club wil het contract van de spits ontbinden, melden diverse Oostenrijkse media.

Vennegoor of Hesselink is bezig aan zijn eerste seizoen bij Rapid Wien. De Nederlander, die de laatste weken ontbrak door een blessure, kwam tot tien optredens in de hoofdmacht van de club uit Wenen. In de 718 minuten die hij speelde wist hij twee keer het net te vinden.

Volgens diverse Oostenrijkse media is Rapid van plan het doorlopende contract van Vennegoor deze zomer te beëindigen. De kranten melden dat de club reeds met Vennegoor of Hesselink in gesprek is over het ontbinden van de verbintenis.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer