PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Veertien banen verdwijnen bij PSV

PSV moet de komende twee jaar veertien banen schrappen. De Eindhovenaren hebben wegens de bezuinigingen de organisatie laten weten dat ze zo bijna vier miljoen euro willen besparen.  

De club van trainer Fred Rutten wil op deze manier gedwongen ontslagen zoveel mogelijk vermijden. PSV rekent op een gunstig verloop van het eindigen van de jaarcontracten van de werknemers in kwestie. De meeste banen gaan op de schop bij de afdeling marketing en media. Bij PSV werken in totaal ruim 180 mensen.

Eerder kwam de gemeente Eindhoven PSV tegemoet, dat te kampen heeft met rode cijfers. PSV leent 48,6 miljoen euro om de grond onder het Philips Stadion en trainingscomplex De Herdgang te kunnen betalen. De club huurt vervolgens de grond voor 2,4 miljoen euro per jaar. Het contract veertig jaar geldig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.