PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Philips leent PSV 20 miljoen euro

PSV krijgt in de herstructureringsplannen niet alleen hulp van de gemeente Eindhoven, maar ook van Philips en een aantal regionale ondernemers. Hoofdsponsor Philips leent de club een bedrag van 20 miljoen euro.

Een aantal regionale ondernemers investeren 10 miljoen in PSV. Samen met de ruim 48 miljoen van de gemeente Eindhoven wordt de vermogenspositie van PSV de komende jaren dus met 75 miljoen versterkt. PSV levert een bijdrage aan de sanering door 10 miljoen te bezuinigen. Onderdeel daarvan is het schrappen van veertien arbeidsplaatsen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.