PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mats Seuntjes verkiest NAC boven Ajax en PSV

In navolging van Alex Schalk verlengt ook Mats Seuntjens zijn verblijf bij NAC Breda. Het negentienjarge talent tekent een contract voor drie seizoenen.

Volgens technisch directeur Jeffrey van As is Seuntjens multifunctioneel. “Mats kan uit de voeten in de spits, op tien, maar ook als rechtshalf”, stelt hij op de clubsite. “Seuntjens is een jongen die zich nog verder kan ontwikkelen en daarom gaan we ook graag met hem door.”

“Het feit dat ook Ajax en PSV hem op de korrel hadden, zegt genoeg over hem. Maar het zegt ook veel over NAC dat jonge spelers als Schalk en Seuntjens hebben besloten om hier te blijven en niet in te gaan op aanbiedingen van topclubs”, aldus Van As.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.