PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich bij AZ voor Stijn Schaars’

De kans bestaat dat Stijn Schaars volgend seizoen bij PSV speelt. De middenvelder heeft een contract tot medio 2012 bij AZ en wil vertrekken uit Alkmaar. De Eindhovenaren hebben al geïnformeerd naar de diensten van de international.

“Ik weet dat er interesse is getoond door PSV. Ik ga nu met Oranje naar Zuid-Amerika en wacht rustig af”, zegt Schaars tegen Voetbal International. Als AZ de oud-Vitessenaar deze zomer niet verkoopt wandelt hij mogelijk volgende zomer gratis de deur uit.

Een opvallende bijkomstigheid is dat de technisch directeur van PSV, Marcel Brands, jaren actief was als technische man bij AZ. Maar de Alkmaarders zullen niet gelijk akkoord gaan met een vertrek van Schaars. “Hij is niet de eerste de beste speler”, zegt technisch directeur Earnest Stewart van AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.