‘Tottenham wil Gomes behouden’

Harry Redknapp ontkent dat Heurelho Gomes op de nominatie staat Tottenham Hotspur te verlaten. De manager van de Engelse subtopper heeft naar eigen zeggen nog alle vertrouwen in de doelman.

PSV zou serieus geïnteresseerd zijn om de Braziliaanse sluitpost terug naar Eindhoven te halen. Diverse Engelse media meldden de afgelopen week dat Gomes mocht vertrekken vanwege enkele blunders die hij dit seizoen maakte, maar volgens Redknapp is daar geen sprake van.

“Ik denk dat hij enkele reddingen heeft gemaakt die niemand maakt, dat waren zulke geweldige reddingen dat je echt een topkeeper moet zijn om die te kunnen maken”, steekt Redknapp zijn doelman, die al twee duels op rij gepasseerd is, een hart onder de riem.

Ondanks het vertrouwen in Gomes wil de manager wel graag een extra keeper naar White Hart Lane halen. Brad Friedel, wiens contract bij Aston Villa afloopt, is een belangrijke kandidaat. “Hij is een zeer goede keeper, maar meer clubs willen hem hebben. Liverpool wil hem hebben, West Brom ook. Dat wordt dus nog interessant, we zullen zien.”

Overigens weten verschillende Engelse media te melden dat de woorden van Redknapp over Gomes slechts schijn zijn. De club zou de Braziliaan wel degelijk kwijt willen en is al volop bezig met zijn opvolging. Ben Foster (Birmingham City) en Maarten Stekelenburg (Ajax) zijn de belangrijkste kandidaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.