‘Ruud van Nistelrooy keert niet meer terug naar PSV’

Ruud van Nistelrooij zal zijn loopbaan niet beëindigen bij PSV. Dat zegt de aanvaller maandag in Sp!ts. Het feit dat de Eindhovense voetbalclub volgend seizoen niet in de Champions League uitkomt, heeft daarbij meegespeeld. PSV probeerde Van Nistelrooij de afgelopen maanden te verleiden tot een terugkeer.

,,Als ze dit seizoen een plaatsje in de Champions League hadden afgedwongen, zou ik er nog over hebben getwijfeld. Maar nu is het uitgesloten dat ik volgend seizoen voor PSV speel en dat zal daarna ook niet gebeuren”, aldus Van Nistelrooij, die vertrekt bij Hamburger SV. Zijn voorkeur gaat uit naar een Spaanse club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.