PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV en Ajax meldde zich nog niet voor Assaidi

De belangstelling van PSV voor Oussama Assaïdi is nog niet concreet. SC Heerenveen, de huidige club van de aanvaller, hoorde nog niets vanuit Eindhoven.

Dat liet technisch directeur Johan Hansma zaterdag weten aan Omrop Fryslân. Ook voor Roy Beerens, die op het lijstje van Ajax zou staan, is geen interesse. “Op dit moment heeft zich nog niemand voor Beerens of Assaidi gemeld.”

Een speler die waarschijnlijk wel spoedig vertrekt bij Heerenveen is Philip Haglund. De middenvelder mag weg en volgens Hansma is er belangstelling voor hem. “Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt, dat is goed voor de club en voor Haglund.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.