Afellay maakt eerste competitietreffer voor Barcelona

Ibrahim Afellay heeft zijn eerste competitiedoelpunt voor FC Barcelona gemaakt. De middenvelder van de Catalanen kreeg een basisplaats in het duel met Malaga, waar veel bekende spelers ontbraken. FC Barcelona won met 3-1.

De ploeg van trainer Pep Guardiola was de betere ploeg toen Seba de thuisploeg op voorsprong zette. Bojan Krkic maakte op slag van rust gelijk vanaf elf meter. Ibrahim Afellay zette een kwartier voor tijd zijn ploeg op voorsprong: 2-1.

Marc Batra tekende voor het slotakkoord, door zes minuten voor tijd de 3-1 te scoren. Met het duel kwam de competitie tot haar einde, waarbij FC Barcelona uiteindelijk 96 punten behaalde uit 38 wedstrijden. Real Madrid kwam vier punten tekort en behaalde 92 punten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer