‘PSV’er Rodriguez claimt interesse van Europese clubs’

Francisco ‘Maza’ Rodríguez is vrijwel zeker bezig aan zijn laatste zijn laatste weken in dienst van PSV. De verdediger wil vertrekken uit Eindhoven en staat naar eigen zeggen in de belangstelling van enkele Europese clubs.

De 29-jarige Maza leek eerder nog te staan voor een terugkeer naar zijn vaderland Mexico, maar daar is volgens hem geen sprake van. “Er zijn aanbiedingen van Europese clubs voor mij. Vanuit Mexico speelt er niets, dat zijn slechts geruchten”, zegt de mandekker in Record.

Er is wel belangstelling vanuit de Verenigde Staten, maar dat ziet Maza niet als een serieuze optie. “Een overgang naar de Amerikaanse MLS sluit ik uit. We bestuderen nu de aanbiedingen om te kijken wat het beste voor mij is.”

Maza staat sinds drie seizoenen onder contract bij PSV, maar had in slechts één van die seizoenen een basisplaats. De Eindhovenaren zijn bereid mee te werken aan een transfer, mits een club bereid is aan de vraagprijs te voldoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.