PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV stelt beslissing ‘Ogbu’ nog even uit

Derick Chuka Ogbu moet nog even wachten op duidelijk over zijn toekomst. De spits maakte tijdens een proefperiode een goede indruk op PSV, maar die club wil volgens De Telegraaf nog even wachten met het nemen van een beslissing.

Ogbu is al de hele week op proef en maakte woensdag de enige treffer in de oefenwedstrijd tegen Someren. Fred Rutten, coach van PSV, zei na afloop onder de indruk te zijn van de beweeglijke en fysiek sterke spits, die zelf graag in Eindhoven wil blijven.

Eerder vandaag liet Marcel Brands al weten minimaal twee spitsen naar PSV te willen halen. Ogbu zou één van deze spelers kunnen zijn, maar de 21-jarige Nigeriaan moet vanwege zijn niet-EU-status een hoog salaris verdienen, terwijl PSV niet veel te besteden heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.