PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hiddink gaat PSV van advies voorzien

Guus Hiddink is bereid om de directie van PSV af en toe van advies te voorzien. Na een drie uur durend gesprek is op initiatief van de trainer besloten om daar geen officiële status aan te verbinden.

Hiddink gaat in Eindhoven als klankbord zo nu en dan met de clubleiding ’spiegelen’.  “Voor ons een belangrijk signaal”, zegt algemeen directeur Tiny Sanders in Eindhovens Dagblad. “Guus heeft duidelijk gemaakt en ook laten merken dat zijn hart nog steeds bij PSV ligt. Hij is nog steeds zeer positief geïnteresseerd in de club. Dit gesprek is ons zo goed bevallen, dat we hebben afgesproken om het vaker te doen.”

De bondscoach van Turkije ambieert momenteel geen formele functie. “In die zin moet je hier ook geen status aan toekennen”, aldus Sanders. “Er zal geen sprake zijn van regelmaat, omdat Guus de komende tijd nog té actief is met zijn werkzaamheden voor de Turkse bond. De toezeggingen die Guus nu gedaan heeft, zijn op dit moment het maximaal haalbare voor PSV. Het is heel erg prettig voor de club dat zo iemand bereid is om regelmatig met ons van gedachten te wisselen.”

Hiddink en Sanders zaten dinsdag met elkaar om de tafel. Diezelfde middag nog sprak PSV het vertrouwen uit in Fred Rutten. Sanders wilde niet ingaan op de vraag of Hiddink  nog een rol heeft gespeeld in het besluit om de samenwerking met de hoofdtrainer niet te beëindigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.