PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Heurelho Gomes terughalen’

PSV hoopt op een terugkeer van Heurelho da Silva Gomes. De Braziliaan moet de opvolger worden van Andreas Isaksson, die PSV het liefste ziet vertrekken. Als dat niet lukt, moeten de twee keepers onderling uitvechten wie onder de lat komt te staan.

Technisch manager Marcel Brands gaf in een eerder stadium al aan dat de club komende zomer haar keeperskwestie wil oplossen. Tweede goalie Cassio Ramos mag worden verkocht, terwijl Jeroen Zoet waarschijnlijk wordt verhuurd. Eerste keeper Isaksson is daarnaast nooit onomstreden geweest.

PSV trok medio april Khalid Sinouh aan als derde keeper, maar daar blijft het dus niet bij. Gomes, die bij Tottenham Hotspur te horen zou hebben gekregen dat hij mag vertrekken, speelde tussen 2004 en 2008 ook al in Eindhoven.

Het salaris van Gomes kan nog een struikelblok zijn, meldt De Telegraaf. De Braziliaan verdient in Londen ruim 55.000 euro per week. PSV kan door de financiële problemen slechts bij hoge uitzondering door de grens van 20.000 euro per week gaan.

De dertigjarige Gomes, die bij de fans van PSV nog altijd bijzonder populair is, heeft een zwak voor de club uit Eindhoven. De sluitpost zou zichzelf dan ook graag zien terugkeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.