PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Assaidi ziet PSV als juiste stap in carriere

Oussama Assaidi ziet het wel zitten om bij PSV de opvolger van Balazs Dzsudzsák te worden. “PSV is een mooie club, een topclub in Nederland”, zegt hij tegen Voetbal International.

“Concreet is het nog niet, maar ik heb natuurlijk wel gelezen over de interesse van PSV”, aldus Assaidi, die zich bij Heerenveen dit seizoen opwerkte tot sleutelspeler. “Als het echt concreet wordt, is PSV de juiste stap voor mij. Dat is reëel na anderhalf seizoen bij Heerenveen. Ik weet als geen ander wat ik zelf kan en heb altijd geweten dat ik de top kan halen.”

PSV zou in Assaidi de ideale opvolger zien van Dzsudzsák. De Hongaar gaf deze week aan dat hij deze zomer graag een nieuw avontuur start en er zou al belangstelling zijn van het Russische Anzhi Makhachkala.

Assaidi zou niet heel teleurgesteld zijn als hij uiteindelijk in Heerenveen blijft, zo vervolgt hij: “Ik heb het prima naar mijn zin, kan met iedereen goed opschieten en heb vanaf dag één het vertrouwen van de trainer (Ron Jans, red.) gekregen. ‘Jij kan een grote speler worden’, zei de trainer al snel.”

Het contract van Assaidi in Heerenveen loopt nog twee seizoenen door. Eerder dit seizoen werd hij al gelinkt aan VfB Stuttgart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.