‘PSV heeft miljoenen over voor El Hamdaoui’

Mounir El Hamdaoui mag komende zomer vertrekken bij Ajax. De spits, die lange tijd in onmin leefde met trainer Frank de Boer, heeft te horen gekregen dat er voor hem geen toekomst meer zal zijn in Amsterdam. Voor PSV, dat een spits zoekt, klinkt dit als muziek in de oren.

Voordat PSV bij Ajax aan kan kloppen zal het eerst een speler moeten verkopen. Verwacht wordt dat deze speler Balázs Dzsudzsák zal zijn. De Hongaar zou een persoonlijk akkoord hebben met het Russische Anzhi en zal binnen niet al te lange tijd richting Rusland vertrekken. De miljoenen die PSV binnen zal halen voor de vleugelspits zullen vervolgens geïnvesteerd moeten worden in de komst van El Hamdaoui.

Ajax haalde El Hamdaoui vorig jaar zomer voor een bedrag van vijf miljoen euro op bij AZ. Omdat Ajax graag af wil van de spits zal het genoegen nemen met een transferbedrag rond de drie miljoen euro. PSV zou bereid zijn aan deze vraagprijs te voldoen. Eerder al gaf El Hamdaoui te kennen graag naar PSV te willen verkassen. Naar eigen zeggen had hij een aanbieding van de club waar zijn oude technisch directeur Marcel Brands werkzaam is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.