‘PSV en FC Twente polsen tevergeefs Kolbeinn Sigthorsson’

FC Twente en PSV hebben zich evenals Ajax gemeld bij het management van Kolbeinn Sigthorsson. De pogingen van de nummer twee en drie van de Eredivisie lijken echter nutteloos te zijn. De IJslandse spits wil zich volledig richten op een transfer naar Ajax en verkocht de beide clubs dan ook een duidelijke nee.

De spits kwam reeds met Ajax tot een mondeling akkoord voor een contract van vier seizoenen. De bal ligt nu dan ook bij de clubs, die de onderhandelingen zouden zijn gestart. AZ houdt voorlopig echter de boot af omdat de interesse voor de spits flink is toegenomen. AZ vraagt vijf miljoen euro voor Sigthorsson.

Dat bedrag vindt Ajax momenteel nog te veel. De Amsterdammers willen niet verder gaan dan 3,5 miljoen euro omdat Sigthorsson na dit seizoen over een eenjarig contract beschikt. De speler zelf is inmiddels naar de clubleiding in Alkmaar gestapt en heeft aangegeven op medewerking van de club te rekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.