PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel verlengt contract bij AC Milan

Mark van Bommel blijft minimaal nog een seizoen bij AC Milan spelen. De 34-jarige middenvelder zette dinsdag zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem in ieder geval tot het EK van komende zomer in Italië zal houden. De Oranje middenvelder stelt met het tekenen van zijn contract onder andere PSV teleur, dat hem graag terug naar Eindhoven had zien komen.

Van Bommel stapte eerder dit seizoen over van Bayern München naar AC Milan. In Duitsland had toenmalig trainer Louis van Gaal hem niet meer nodig. Na het vertrek van de aanvoerder stortte Der Rekordmeister vrijwel direct in elkaar, terwijl AC Milan vrijwel direct leek te profiteren van de ervaren middenvelder.

“Ik voel me prima in Milaan. Als ze me vragen om te blijven, zou ik niet weten waarom ik zou weigeren”, liet de Nederlandse international eind vorige week al hoopvol weten. “De Serie A is een geweldige competitie, die zeer onderhoudend is.”

Naast Van Bommel verlengde AC Milan ook de contracten van Thiago Silva (tot 2016) en reserve-doelman Flavio Roma (tot 2012). Clarence Seedorf zit nog altijd in de wachtkamer. Het bestuur heeft inmiddels al aangegeven graag met de middenvelder om de tafel te zitten. Seedorf zelf hekelt echter het lange wachten en zou de club wel eens de rug kunnen toe keren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.