PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV heeft Nigeriaanse spits op proef

Chuka Derick Ogbu traint de komende weken mee met de eerste selectie van PSV. De 21-jarige Nigeriaanse spits is op proef en krijgt de kans een contract af te dwingen. Ogbu is op aanraden van voormalig Ajax-coach Henk ten Cate in Eindhoven terecht gekomen.

“Ik hoop een contract bij PSV te kunnen afdwingen en de club iets goeds te kunnen bieden. Hoe lang ik op proef blijf, weet ik nog niet. Dat zal ook afhangen van PSV. Het voordeel is dat ik een transfervrije speler ben. Ik kan gaan waar ik wil”, zegt de Nigeriaan tegen Omroep Brabant.

Ogbu en Ten Cate kennen elkaar uit de tijd dat de Amsterdammer trainer was in Qatar bij Umm-Salah. Ogbu speelde toen voor het elftal waar Ten Cate afgelopen winter zijn ontslag kreeg. Voordat hij in Qatar actief was speelde Ogbu voor een club in Oman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.